De Installatie van het Toilet / Sanitair

 

Iedere woning heeft minimaal één toilet in huis. Sommigen hebben deze toilet in de badkamer of er is een apart kamertje voor het toilet aanwezig. Toiletten kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Bij het installeren van een toilet moet de stortbak aangesloten worden op de toiletkraan, zodat het doorgespoeld kan worden. Ook moet er een afvoer worden aangebracht. Afhankelijk van het soort closet is dit een afvoer die door de grond loopt of door de muur.

Het klassieke staande toilet

Bij deze toilet staat het closet op de vloer. Het klassieke, staande toilet komt het meeste voor bij huishoudens.

Het hangende toilet

Het hangende toilet is een iets luxere versie van het toilet. De stortbak is meestal ingebouwd en mooi weggewerkt. Het ophangen van deze toiletten vergt meer werk, want er moet een voorzetwandje gebouwd worden.

 

 

De Wastafel Installeren

 

In de badkamer zijn er verschillende waterbronnen aanwezig. Een douche, een wastafel en soms ook een bad. De wastafel is voor de meesten een bron van ontspanning door in de spiegel uzelf te verzorgen en mooi te maken. Voor de meesten is het dan ook belangrijk dat de badkamer een mooie uitstraling heeft waarbij veel mensen kiezen voor een wastafelmeubel in plaats van alleen een wasbak. Bij het aansluiten van de wastafel zijn er stevige bouten nodig om de wastafel goed aan de muur vast te zetten. De belangrijkste aansluiting is de aansluiting van de kraan voor warm en koud water. Als u de wasbak stevig en op de juiste manier gemonteerd wilt hebben, schakel dan Loodgietersbedrijf Oldambt in. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om de wastafel goed te monteren.

 

Een Sanibroyeur Installeren

 

 

Heeft u behoeft aan een toilet op een plek waar dit eigenlijk niet mogelijk is? Als er op een plek geen brede afvoer aanwezig, is het namelijk niet mogelijk om daar een regulier closet te plaatsen.

Om een verbouwing te voorkomen, kan een sanibroyeur de goede oplossing zijn om daar toch een toilet te plaatsen. Maar wat is een sanibroyeur? In het kort is dit een vermaler die achter de staande closetpot wordt geplaatst of die ingebouwd wordt bij een hangende toilet. De sanibroyeur maalt het afvalwater, het toiletpapier en de ontlasting heel fijn en compact. Hierdoor is het toch mogelijk om dit door een smalle afvoerbuis te spoelen.

 

Wel is het belangrijk dat er een stopcontact in de buurt zit om de vermaler daarop aan te sluiten. Wij kunnen de sanibroyeur op een professionele manier voor u installeren.

 

 

Direct Heet Water

 

 

Verlangt u naar een manier om direct heet water te ontvangen om daar een soepje van te kunnen maken? Normaliter zult u eerst de waterkoker moeten aanzetten voordat u dit soepje kunt maken. Tegenwoordig is dit ook mogelijk met een quooker. De quooker is een kraan waar direct kokendheet water uitkomt. Hierdoor heeft u direct hete thee of water om uw eten mee te koken.

De quooker is daarnaast niet alleen voor heet water, maar geeft ook koud en warm water. Daarnaast zijn er ook luxe modellen die zelfs bruisend water uit de kraan leveren. Om de quooker op de juiste manier te laten werken is het belangrijk dat deze goed is geïnstalleerd. Als u dan ook weinig kennis en ervaring heeft is het de beste optie om een loodgieter te laten langskomen die de installatie goed zal uitvoeren.

 

 

 

Problemen in de badkamer

 

 

In de badkamer kan het best eens voorkomen dat u een lekkage heeft of uw wc blijft doorlopen door een verstopping. Wilt u graag uw badkamer lekkage opsporen of uw wc verstopping ontstoppen? Wij kunnen alles voor u repareren in de badkamer, van een wc pot vervangen en de lekkage badkamer opsporen tot een sanitair reparaties.